Paella

 Paella

250 g kuřecí či krůtí maso

 250 g mořské plody, ryba či krevety

 ½ kg rýže

½ l voda či vývar

30 g kořenící směs Paella

lžička kuchyňské soli

Doplnit dle chuti jako rizoto:

Mražená  nebo čerstvá zelenina, např:

Paprika na kostičky, kukuřice, hrášek, mrkev, petržel

Zelené bylinky, např:

Petrželka, koriandr, libeček

 

Postup:

Maso na trošce oleje orestovat, přidat rýži, sůl a koření, podlít

vodou či vývarem a vařit za občasného míchání do měkka.

Zeleninu možno přidat přímo ke směsi či připravit na pánvi

zvlášť a smíchat s hotovou paellou.

Během vaření občas zamíchat, dle potřeby dolít

vodu a dosolit.

Doba přípravy: cca 30 minut.

Dobrou chuť!